Kontakt

Letar du efter turistbyrån? Tyvärr, den finns inte. Men vi hjälper dig gärna här och nu! Du kan ringa, maila eller använda chatten nere till höger. Vill du möta oss? Här hittar du även information om när vi är ute på stan. Behöver du broschyrmaterial? Om du inte hittar trycksaken du söker i dokumentbanken nedan kan vi skicka den till dig, eller så hittar du den på någon av stadens InfoPoints. Välkommen till Helsingborg!

Ring oss

Öppettider telefon & mail

Vi har öppet vardagar 10.00-12.00.

Hitta en infopoint

En InfoPoint är en enklare form av turistinformation som finns på hotell, besöksmål eller butiker. De har svar på de vanligaste frågorna.

FAQ

Här finns svaren på de vanligaste frågorna om Helsingborg. Hittar du inte informationen du söker? Ring, maila eller besök en InfoPoint!

Möt oss

Vår mobila InfoPoint startar upp omkring vecka 17 igen. Då är den bemannad av personal från Visit Helsingborg och öppettiderna finner du här när det närmar sig.  Vi hjälper dig med svar på dina frågor, att hitta rätt och tipsar gärna om platser och sevärdheter att uppleva i Helsingborg.

 

Ett digitalt servicecenter

Allt om Helsingborg

Är du på plats i Helsingborg? Välkommen! Men du vet kanske inte var du ska äta middag, vilken butik du ska besöka först eller på vilken bar du ska avsluta kvällen? Då kan du besöka Allt om Helsingborg, det digitala servicecentret på Helsingborg C! Här finns flera skärmar där du kan söka information och inspiration om staden, allt från de bästa hångelplatserna till topprankade sevärdheter och restauranger. Behöver du ytterligare hjälp finns här självklart också kontaktuppgifter till Helsingborgs besöksservice.

Du hittar servicecentret vid den norra utgången på Helsingborg C, och det är öppet dygnet runt, året om. Nu kan du uppleva Allt om Helsingborg precis när det passar dig. Välkommen till Sveriges trevligaste stad.

Testa upplevelseappen

Guide Helsingborg

Guide Helsingborg hjälper dig att hitta runt, hitta rätt och få storyn bakom sevärdheterna. Appen guidar dig i staden, på utställningar, i parker och bland föremål med ljud, bild och video. Den finns på flera av stadens stora besöksmål och listan med nya rundturer fylls på hela tiden. Du kan också använda Guide Helsingborg hemifrån för att kolla in vad som händer eller planera ditt besök.

En stad, en app – men massor av upplevelser!

Appen använder din telefons GPS för att ge vägbeskrivningar eller hitta föremål som är du är nära.  Vill du inte använda mobildata för att streama guiderna kan du ladda ner dem via wifi, till exempel i besöksmålens receptioner eller där Helsingborgs stads fria wifi finns. 

Ta kontakt med oss i sociala medier