Kontakt

Kontakt

Letar du efter turistbyrån? Tyvärr, den finns inte. Men vi hjälper dig gärna här och nu! Du kan ringa, maila eller använda chatten nere till höger. Vill du möta oss? Här hittar du även information om när vi är ute på stan. Behöver du broschyrmaterial? Om du inte hittar trycksaken du söker i dokumentbanken nedan kan vi skicka den till dig, eller så hittar du den på någon av stadens InfoPoints. Välkommen till Helsingborg!

Ring oss

Ring oss om du har frågor eller behöver hjälp, inför eller under ditt besök.

Maila oss

Maila oss gärna. Vi svarar på mail under våra öppettider. 

Öppettider telefon, chatt & mail

Mån-fre kl. 10.00-16.00
Lör 09.00-13.00

Hitta en infopoint

En InfoPoint är en enklare form av turistinformation som finns på hotell, besöksmål eller butiker. De kan hjälpa dig med de vanligaste frågorna om staden.

FAQ

Här finns svaren på de vanligaste frågorna om Helsingborg. Hittar du inte informationen du söker? Ring, maila eller besök en InfoPoint!

Möt oss

Vi finns på ett hotell i centrum på lördagar 09.00-13.00. Se vilket hotell vi finns på i vår chattvy under den aktuella lördagen, eller ring oss!

Allt du behöver för att planera din resa

Dokumentbank

Här hittar du program, broschyrer och kartor från sevärdheter i och omkring Helsingborg. Materialet går givetvis lika bra att skriva ut som att använda digitalt. Perfekt när du planerar din resa!

Ta kontakt med oss i sociala medier