Kontakt

Letar du efter turistbyrån? Tyvärr, den finns inte. Men vi hjälper dig gärna här och nu! Du kan ringa, maila eller använda chatten nere till höger. Vill du möta oss? Här hittar du även information om när vi är ute på stan. Behöver du broschyrmaterial? Om du inte hittar trycksaken du söker i dokumentbanken nedan kan vi skicka den till dig, eller så hittar du den på någon av stadens InfoPoints. Välkommen till Helsingborg!

Ring oss

Ring oss om du har frågor eller behöver hjälp, inför eller under ditt besök.

Maila oss

Maila oss gärna. Vi svarar på mail under våra öppettider. 

Öppettider telefon & mail

Måndag- torsdag kl. 10.00-12.00  
Fredag- lördag kl. 10.00-15.00

Hitta en infopoint

En InfoPoint är en enklare form av turistinformation som finns på hotell, besöksmål eller butiker. De kan hjälpa dig med de vanligaste frågorna om staden.

FAQ

Här finns svaren på de vanligaste frågorna om Helsingborg. Hittar du inte informationen du söker? Ring, maila eller besök en InfoPoint!

Möt oss

Vi finns ute med våra mobila InfoPoints fredagar kl. 13.00-16.00 samt lördagar kl. 10.00-15.00.

Ladda ner Guide Helsingborg

Guide Helsingborg hjälper dig att hitta runt, hitta rätt och få storyn bakom sevärdheterna. Appen guidar dig i staden, på utställningar, i parker och bland föremål med ljud, bild och video. Den finns på flera av stadens stora besöksmål och listan fylls på hela tiden. Du kan också använda Guide Helsingborg hemifrån för att kolla in vad som händer eller planera ditt besök.

En stad, en app – men massor av upplevelser!

Appen använder din telefons GPS för att ge vägbeskrivningar eller hitta föremål som är du är nära. Den innehåller guider som med ljud och bild berättar om föremål du är intresserad av, både när du besöker en utställning inomhus och när du går en rundtur på stan. Vill du inte använda mobildata för att streama guiderna kan du ladda ner dem via wifi, till exempel i receptioner eller där Helsingborgs stads fria wifi finns. 

Ta kontakt med oss i sociala medier