fbpx

Jul hos krogarna

Klassiskt eller modernt? Skaldjur eller veganskt? Lunch eller middag? Oavsett vilka juliga smaker som passar dig så finns dem att hitta hos krogarna i Helsingborg City. Vi har samlat utbudet här, det enda du behöver göra att att leta fram din favorit och boka plats innan de tar slut! 

Elite Hotel Marina Plaza

Kungstorget 6

På Elite Hotel Marina Plaza serveras ett klassiskt julbord i stämningsfulla lokaler intill Öresund. På utvalda datum bjuds det upp till dans i samband med julbordet när den fantastiska lobbyn fylls med levande musik.

Vegeriet AB

Järnvägsgatan 25

Förra årets succé kommer tillbaka! Hos Vegeriet AB hittar du Skånes mest exklusiva vegetariska julbord, som dessutom går att få veganskt. Allt hemlagat och mycket ekologiskt!

Scandlines

Knutpunkten

Ombord på Aurora dukas det upp ett julbord med alla de klassiska smakerna plus stans bästa utsikt! Som dessutom serveras både lunch och kväll. 

Elite Hotel Mollberg

Stortorget 18

På anrika Elite Hotel Mollberg serveras ett klassiskt julbord som är toppat med franska delikatesser såsom ostron och musslor. På fredagar och lördagar höjs musiken och fortsätter festligheterna inpå natten.

Fahlmans

Stortorget 11

Utöver lussekatter och pepparkakor, mandelmusslor och klenätter finns ätbara julklappar till både stora och små. Nytt för i år är sortimentet av juliga drycker. Självklart finns som alltid glögg, men nu även varm vintermumma med grädde och kardemumma, varm choklad med apelsin och kanel och Fahlmans alldeles egna jullatte. Perfekt en kylig decemberdag!

Sillen & Makrillen

Gröningen Norra 1

Fokus på årets julmiddag hos Sillen och Markillen är som vanligt skaldjur. Skaldjuren är som bäst på vintern och då vill restaurangen erbjuda dessa havets läckerheter som alternativ till det traditionella. Det låter verkligen inte fel! 

Kitchen & Table

Stortorget 8

Här dukas ett unikt julbord upp för dig som är sugen på något annat än det traditionella. Nytt för i år veganska och vegetariska alternativ!

K gränd

Kolmätaregränd 7

Njuta av ditt julbord utan att behöva resa dig från stolen. Här kommer sillen, skinkan och köttbullarna till bordet i skålar och på fat. En fantastisk matupplevelse som samtidigt minimerar matsvinnet.

Nelly´s

Carl Krooks gata 16

Årets julbord på Nelly’s blir fyllt av traditionella rätter och delikatesser – allt du kan önska på en inbjudande och dekorativ buffé med fantastiska smaker. Dessutom sätter Nelly’s sin egen touch på det genom att skapa nya spännande rätter som får dig att överraskas. Underhållningen står Trubadur Två vänner för. 

Via95

Drottninggatan 95

Att äta julbord och julbrunch på Via95 är magiskt – precis som det skall vara på julen. Dessutom njuter du av en sagolik utsikt över Öresund och Kronborg Slott.

Dunker Bar & Matsalar

Kungsgatan 11

Dunkers bjuder på stort hemlagat julbord av närproducerade råvaror och med fisk från säkra bestånd. Som att inte det vore gott nog dukar man även upp sitt eget stora julgottebord! 

Charles Dickens

Södergatan 43

Är du på jakt efter både mat och underhållning? Boka Charles Dickens goda julbord och tempofyllda show får du en ”Xperience” du sent kommer att glömma.

Resturang Gastro

Järnvägsgatan 3

Nog lockar ett julbord hos årets krögare 2018! Restaurang Gastro serverar klassiska smaker, modernt presenterade, i en fantastisk miljö. 

Kol & Cocktails

Södra Storgatan 11-13

Christmas Grill – det moderna julbordet! Här serveras ett julbord med kolgrillen i fokus, och helt utan de traditionella sillarna, syltorna och köttbullarna. Modernt med grillade läckerheter där råvarorna står i centrum för upplevelsen.