Juliga lördagar i city

Tre juliga lördagar leder oss fram till julafton! Fynda bland marknadsstånden, träffa tomten och hans nissar, njut av ljuva toner från Helsingborg Drumcorps eller bara strosa bland ljus och mys.

8 december

Julen nalkas och vi välkomnar alla till Helsingborg City denna andra adventshelg!

Helsingborgs Drumcorps ger en konsert på Mäster Palms plats klockan 13.00 och marscherar sen norrut för att avsluta med ett framträdande på Stortorget omkring klockan 13.45.

Helsingborgs Lucia och hennes tärnor framträder på Mäster Palms plats och på Stortorget. 

På Rådhustorget blir det Julsagoläsning kl 12-14. Kom och sätt dig skönt inne i igloon och lyssna till sagor som hör julen till.

På Stortorget finns en härlig julmarknad klockan 12.00-16.00. 

Tomtenissarna som bjuder på julgott hittar ni på Kullagatan. Tomten besöker olika platser i stan hela dagen och hoppas få träffa många snälla barn. Du träffar honom både vid sin tomtegrotta på Konsul Olssons plats och vid Önskegranen på Mäster Palms plats.

 

 

15 december

Vi är redan vid den tredje advent och denna lördag finns det massvis med roliga aktiviteter för barnen i city. 

Vad sägs om att haka på pepparkaksorkestern? Här får barnen prova på olika sorters instrument och spela med i musiken. Passa även på att hälsa på tomten vid hans tomtegrotta på Konsul Olssons plats. Här kan ni även träffa isprinsessan Elsa från Frost. Dessutom bjuder Kullagatans tomtenissar på julgott! 

Kasta julbocken, få tre tomteluvor i rad och slå tomtens tid på hinderbanan – tävla mot din familj samtidigt som ni är med i utlottningen av ett citypresentkort i vår Julkamp som är placerad på olika ställen i city. 

Ta ett roligt julfoto tillsammans i vårt juliga photobooth på Konsul Olssons plats. På Rådhustorget blir det Julsagoläsning kl 12-14. Kom och sätt dig skönt inne i igloon och lyssna till sagor som hör julen till.

Julstämningen i City höjer vi med julmarknad och barnens tivoli finns på Stortorget kl. 12.00-16.00. Åk tekopparna, Toyride eller bilbanan eller varför inte testa turen i chokladhjulet?

 Tomten besöker olika platser i stan hela dagen och hoppas få träffa många snälla, och busiga, barn. Du träffar honom både vid sin tomtegrotta på Konsul Olssons plats och vid Önskegranen på Mäster Palms plats.

Kostnader:
Ett åk 30:-
6st biljetter 150:-
10st biljetter 200 :- 

22 december

Nu är julafton nära! Var passar väl bättre att införskaffa de där sista julklapparna än på årets sista julmarknad?

På Konsul Olssons kan alla små, och stora, träffa tomten. Traska sedan vidare till Kullagatan där tomtenissarna bjuder på julgott.

Var med i årets julklappsjakt. Julklapparna kommer att gömmas i citys butiker…

På Rådhustorget blir det Julsagoläsning kl 12-14. Kom och sätt dig skönt inne i igloon och lyssna till sagor som hör julen till.  

Landskrona Dansstudio bjuder på dans. 

På Stortorget finns en härlig julmarknad klockan 12.00-16.00.