fbpx

Juliga guldkorn

Här hittar du juliga tips för både stora och små. Åk skridskor i city, besök en hållbar julmarknad på Oxhallen eller shoppa gott och närodlat hos Matkooperativet. 

Isbana på Sundstorget

Åk skridskor mitt i centrum i vinter. Söndag 2 december öppnar vi en isbana på Sundstorget där du kan åka skridskor gratis till och med sportlovet vecka 8. Upplev den magiska känslan av att befinna dig i ett midvinterland när du glider fram över isen bland stadens alla vinterljus intill en snöande julgran medan vinterkylan biter dig i kinderna. Isbanan är öppen dygnet runt och här finns skridskor och hjälm att hyra för dig som behöver. Om du har en funktionsnedsättning har vi kälke att låna ut. Det finns även skridskoassistenter att låna vid behov.

Plats: Sundstorget
Datum: 2 december – 24 februari

Läs mer om isbanan >>

Julkort hos Friskis&Svettis

Träna vad och hur mycket du vill fr.o.m måndag 17 december t.o.m söndag 6 januari för 350 kr. För dig som vill ligga på gränsen. För dig som vill ta det soft. För dig som vill känna glädjeruset. För dig som vill träna högintensivt. Hur du än känner vill vi vara din träningskompis. Inget medlemskap krävs.

Plats: Friskis&Svettis, Södra Storgatan 11-13
Datum: 17 december – 6 januari

Mer info och passchema >>