Presentkortet som blir vad du vill

Den perfekta julklappen!

Med över 120 anslutna butiker, kaféer, restauranger, hotell, salonger och kulturupplevelser är citypresentkortet den perfekta julklappen för alla. Citypresentkortet köper du enkelt via mejl eller i våra automater på Gallerian Magnus Stenbock och Knutpunkten. 

Klappar, nöjen och goda smaker i Helsingborg

Helsingborg City laddar upp för årets mysigaste tid med juliga smaker, de rätta julgåvorna och fina upplevelser. Här har vi samlat mycket av det som händer från den första advent och ända fram till julafton.
8, 15 och 22 december

Juliga lördagar

Kalender

Evenemang och event, stort som smått, allt i julens anda. Här hittar du mysiga julmarknader, stämningsfulla konserter, roliga aktiviteter för barnen och mycket mer!

Ljusvandring

Inför jul förvandlas centrala Helsingborg till en härlig vintervärld med massor av julljus. Följ med på en nästan två timmar lång guidad vandring längs vår ljusslinga där du kan återse gamla favoriter och upptäcka årets nyheter. Ni får höra om historierna bakom installationerna, anekdoter och om projekt som händer i staden. 

Allt från pampiga julbord till smarriga julluncher

Jul hos krogarna

Här hittar du tips för både stora och små

Juliga guldkorn

Se luciatågen lysa upp city i decembermörkret

Lucia

Julweekend i Helsingborg

I Helsingborg finns alla förutsättningar för avkoppling. Visit Helsingborg har satt ihop ett förslag på en härlig weekend för dig som behöver lite hjälp på traven. Här får du tips om julbord att njuta av, julkonserter att lyssna på, julmarknader att besöka och mycket mer!

Den perfekta julklappen

Med över 120 anslutna butiker, kaféer, restauranger,  hotell och salonger är citypresentkortet den perfekta julklappen för alla. Citypresentkortet köper du enkelt i våra automater på Gallerian Magnus Stenbock eller på Knutpunkten. 

Billiga resor alla helger i december med Skånetrafiken

Det händer mycket roligt och mysigt i city under december. Under hela december månad reser du för endast 10 kronor alla lördagar och söndagar med Skånetrafikens app.

Läs mer här >>

Betala med en parkeringsapp i city – så är första timmen avgiftsfri

Från och med lördag 1 december och alla lördagar fram till jul får de som betalar för sin parkering i city med en parkeringsapp första timmen avgiftsfri. 

Läs mer här >>

Följ oss gärna!