fbpx

<< Tillbaka till helsingborgcity.se

Livsnjutaren, utmanaren, shopparen, kulturtanten eller hälsofreaket - vilken Hemestertyp är du?

Helsingborg – a place of endless weekends

I Helsingborg är det som bekant helg nästan jämt. För oss en weekend inte specifika dagar – det är ett tillstånd och ett sätt att leva. Vi vet hur man njuter av livets goda helt enkelt. Att stanna upp och leva i nuet. Eller att susa fram längs strandpromenaden på inlines. Eller att ha händerna fyllda av shoppingkassar och kvällens outfit klar i tanken. Eller att förundras av, och vara helt närvarande i, den senaste utställningen på Dunkers Kulturhus. Eller att skratta så det krampar i kinderna under ett restaurangbesök med dina närmaste vänner. Tänk att vi bor i en stad som andra så gärna vill besöka. Det är ganska häftigt. Så – varför inte slå till på en Hemester i år?

Testa och var med i tävlingen om en semester på hemmaplan

Vilken Hemestertyp är du?

Tänk dig en lång Hemester fylld med god mat och fantastiska upplevelser, allt anpassat efter vilken Hemestertyp du är. Nu kan det bli verklighet om du är med och tävlar. Du behöver göra testet och svara på en enkel fråga för att vara med i tävlingen. Vinnaren belönas med en vistelse för 2 personer i Helsingborg som inkluderar 1 övernattning i dubbelrum på Clarion Grand Hotel Helsingborg, middag för två på Sillen & Makrillen (exkl. dryck) samt ett citypresentkort till ett värde av 500 :-

Tävlingsregler
För att tävla måste du ha fyllt 18 år. Juryn består av medarbetare från Helsingborg City och dess beslut kan ej överklagas. Tävlingen pågår till 31 augusti 2018 och vinnaren kontaktas personligen senast den 15 september 2018. Vinnaren måste svara inom 48 timmar, annars kommer annan vinnare väljas ut. Helsingborg City förbehåller sig rätten att publicera namn på vinnaren i Helsingborg Citys kanaler. Tävlingen är inte på något sätt sponsrad, stödd, knuten till eller administrerad av Facebook. Helsingborg City lämnar inte ut personuppgifter till tredjepart eller lagrar personuppgifterna efter att tävlingen är slut. Vinsten går inte att byta mot kontanter. Anställda på Helsingborg City eller deras familjer kan ej delta i tävlingen. Vinsten är personlig och kan ej överlåtas. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.