Julig lördag i city för hela familjen

Vi är redan vid den tredje advent och denna lördag finns det massvis med roliga aktiviteter för barnen i city. 

Vad sägs om att haka på pepparkaksorkestern? Här får barnen prova på olika sorters instrument och spela med i musiken. Passa även på att hälsa på tomten vid hans tomtegrotta på Konsul Olssons plats. Här kan ni även träffa isprinsessan Elsa från Frost. Dessutom bjuder Kullagatans tomtenissar på julgott!

Kasta julbocken, få tre tomteluvor i rad och slå tomtens tid på hinderbanan – tävla mot din familj samtidigt som ni är med i utlottningen av ett citypresentkort i vår Julkamp som är placerad på olika ställen i city.

Ta ett roligt julfoto tillsammans i vårt juliga photobooth på Konsul Olssons plats. På Rådhustorget blir det Julsagoläsning kl 12-14. Kom och sätt dig skönt inne i igloon och lyssna till sagor som hör julen till.

Julstämningen i City höjer vi med julmarknad och barnens tivoli finns på Stortorget kl. 12.00-16.00. Åk tekopparna, Toyride eller bilbanan eller varför inte testa turen i chokladhjulet?

Tomten besöker olika platser i stan hela dagen och hoppas få träffa många snälla, och busiga, barn. Du träffar honom både vid sin tomtegrotta på Konsul Olssons plats och vid Önskegranen på Mäster Palms plats.

Kostnader:
Ett åk 30:-
6st biljetter 150:-
10st biljetter 200 :-