fbpx

I år är det premiär för ett nytt pris – Helsingborg City Awards! 

Tillsammans med helsingborgarna ska vi nu utse årets bästa butik, restaurang och café i Helsingborg city. Som medlem i Helsingborg City är ni en av de nominerade verksamheterna. Vi kommer även att utse årets eldsjäl, årets fastighetsägare och årets servicestjärna. Här behöver vi er hjälp att nominera vilka som bör hyllas.

Marknadsföringsmaterial
Här hittar ni digitalt material ni kan använda för att sprida i era egna kanaler. Tagga gärna inläggen med #hbgcity och #hbgcityawards.

Bild till sociala medier – Allmän
Bild till sociala medier – Rösta på oss
PDF med information (A4)
Logotyp – Helsingborg City Awards

Såhär går det till:
Mellan 10 januari och 10 februari kan allmänheten rösta på sina favoriter i tre olika kategorier. Årets butik, årets restaurang och årets café. Man kan bara rösta en gång per mailadress, dubbletter tas bort vid rösträkning. Efter röstningsperioden går de tre finalisterna med flest röster i vardera kategori vidare till finalomgång. De får sedan ett besök av en jury som kommer göra sin bedömning utifrån olika kriterier. Finalisterna offentliggörs under vecka 9. De verksamheter med högst poäng från juryn får utmärkelsen på City Awards som äger rum den 13 mars.

Alla som är med och röstar är med i utlottningen av tre citypresentkort à 500 kr.

Nominera dina favoriter
På galan kommer även årets eldsjäl, årets fastighetsägare och årets servicestjärna att utses. Vi behöver nu din hjälp att nominera de personer som du tycker bör hyllas med en utmärkelse på Helsingborg City Awards. Här kan du skicka in din nominering, senast den 10 februari.

Årets Servicestjärna
Känner du någon som alltid ger ett trevligt bemötande med det där lilla extra? Kanske en kollega eller någon annan du känner i city som är en lysande servicestjärna. Det kan vara en butikssäljare, ett cafébiträde, en fastighetsvärd, en busschaufför eller en servitör. Någon som inspirerar dig genom att ge det allra bästa kundbemötandet och lyckas på detta sätt att sprida ordet om Helsingborg – Sveriges trevligaste stad. Nominera Årets servicestjärna med en motivering senast 10 februari.

Årets Fastighetsägare
Vilken fastighetsägare satsar det där lilla extra för att göra city än mer attraktivt? Vem har mod att bryta mönster och gör något annorlunda? Det kan handla om det lilla extra för en hyresgäst eller en storslagen investering. Det kan vara någon som skapar spännande målpunkter genom nya koncept eller fantastiska dekorationer. Nominera Årets fastighetsägare med en motivering senast den 10 februari.

Årets Eldsjäl
I arbetet med en levande stadskärna krävs det eldsjälar. Personer och verksamheter som brinner för samarbete. Tillsammans driver vi utveckling. Årets eldsjäl kan vara en person eller verksamhet som verkligen brinner för att stärka city, genom att vara en förebild eller genom att inspirera till ett bättre city. Nominera Årets Eldsjäl med en motivering senast den 10 februari.