fbpx

Äntligen är vinnarna i årets Helsingborg City Awards korande! 

Årets restaurang: Kol & Cocktails

Motivering:
KOL & Cocktails välkomnar besökaren till en atmosfär som är genomtänkt där den röda tråden genomsyrar inredning, mat, dryck och den världsklassigaservicen. Besökaren ges en helhetsupplevelse för alla sinnen och vi har redan ett par favoriter på menyn. KOL & Cocktails utmanar sig själva genom att testa nya koncept och bjuder besökarna på spännande upplevelser med mat och cocktails i fokus.

Årets butik: Chocolatte

Motivering:
Årets butik bjuder in besökaren till en familjär och genuin atmosfär med personal  som är kunnig, trevlig och tillmötesgående. Det är enkelt att se det stora i det lilla och butiken är inte bara älskad i det lokala utan har även lyckats nå ut med sina produkter på världsmarknaden. Årets butik är verkligen en liten pralin i Helsingborgs butiksutbud.

Årets café: Ebbas Fik

Motivering:
Årets café är ett förtjusande ställe som omfamnar besökaren med sin charm. Personalen och atmosfären ger besökaren en unik upplevelse. Dessutom är servicen i världsklass och utbudet är en fröjd för både öga och gom. Årets vinnare har ett väl genomarbetat koncept som med nostalgi lockar både nya besökare och ständigt återvändande stammisar.

Årets servicestjärna: Jonathan Pramborn på Gents

Motivering:
Årets servicestjärna är kunnig, tillmötesgående och gör det där lilla extra för att kunden ska lämna butiken med ett leende på läpparna. Och komma tillbaka. Denna man bemöter alltid sina kunder på ett varmt sätt och överträffar alla förväntningar. Han hjälper män och kvinnor i frågor om rakning, livsstil och parfymeri och han gör det med knivskarp service.

Årets fastighetsägare: Jefast

Motivering:
Priset Årets Fastighetsägare går till ett företag som visar på målmedvetenhet, envishet och mod. En vågad satsning och en tro på stadskärnan gör att företaget inte bara gjuter sina egna väggar utan även gjuter en grund för andra att ta språng och mod från. Detta företag visar vägen och bygger bron mot Söder.

Årets eldsjäl: Louise Axelsson på Carl Hoff

Motivering:
Årets eldsjäl är en person vars stora engagemang i Helsingborg City verkligen bidrar till att utveckla stadskärnan. I sitt ideella arbete för Helsingborgs Cityförening strävar hon både efter att ena verksamheterna och att få staden och fastighetsägarna att inse vikten av en levande stadskärna med rätt butiksmix. Hennes vänliga sätt i kombination med hennes envishet lämnar ingen oberörd, inte heller hennes hjärta av guld.