fbpx

<< Tillbaka till visithelsingborg.com

Var och hur kan du synas med din verksamhet?

Digitala lösningar

I en tid av digitalisering i hög fart arbetar även vi på Näringslivs- & Destinationsutveckling med att öka destinationens synlighet i digitala kanaler. Den personliga servicen skapar stort värde, oavsett om den sker fysiskt eller digitalt och det vill vi ta fasta på. Samtidigt är vi som turismorganisation utsatta för hård konkurrens från stora boknings- och informationsplattformar som exempelvis Google och Tripadvisor. Detta är plattformar som användaren är välbekant med och vi arbetar hårt med att öka synligheten och främja närvaron för både destinationen och er i näringslivet i dessa kanaler. Här kan du läsa mer om vilka projekt som pågår kring digital utveckling och nya produkter. 

Guide Helsingborg

Guide Helsingborg är en upplevelseapp för både Helsingborgare och besökare. Appen leder användaren runt i både utställningar på Dunkers Kulturhus, trädgårdsturer på Fredriksdal, stadsvandringar med olika teman i city och mycket annat. I appen finns möjlighet att lägga till text, bild, ljud och video för varje stopp, se öppettider för besöksmål och kolla in vad som händer i staden i evenemangskalendern. Appen är fortfarande under utveckling och vi har tyvärr inte möjlighet att låta er i näringslivet lägga in era produkter i den än. Hur det blir i framtiden återstår att se – håll utkik här för ny information!

Har du frågor om hur vi arbetar med Guide Helsingborg, kontakta Johanna Holm: johanna.holm@helsingborg.se

Plats- & evenemangsdatabasen

Allt som händer och allt som finns – samlat på ett ställe. Det är ambitionen med stadens plats- & evenemangsdatabas. Evenemangen i databasen ligger till grund för evenemangskalender här på visithelsingborg.com, helsingborg.se och flera andra webbplatser. Du som företagare kan synas med ditt evenemang här på två sätt; använd formuläret och skicka in informationen om ditt evenemang. Vi kontrollerar sedan att det följer riktlinjerna för databasen och godkänner det för visning. Om du har återkommande evenemang flera gånger i månaden kan du kontakta oss för att få ett eget inlogg till databasen. Då kan du bland annat redigera dina evenemang i efterhand. Använd databasen – det är ett bra sätt att öka synligheten för ditt evenemang!

Har du frågor om hur vi arbetar med Plats- & evenemangsdatabasen, kontakta Linda Stålberg:
Linda.Stalberg@helsingborg.se

Läs mer om plats- & evenemangsdatabasen.

Allt om Helsingborg

Många förknippar ”Allt om Helsingborg” med det digitala servicecentret, nu nerpackat under ombyggnaden, på Helsingborg C. Och det är helt rätt – men informationen finns på fler ställen runt om i staden. Mjukvaran i skärmarna på Helsingborg C finns även i de digitala kioskerna som står utplacerade i city och på Fria bad, men också på ett flertal hotell. Här är flera komplexa system sammansatta till ett för att kunna ge både Helsingborgare och besökare en god service som är tillgänglig dygnet runt. För att synas med din verksamhet på dessa skärmar behöver du registrera den på Tripadvisor och Google My Business. Om du behöver hjälp med detta, börja med att läsa lathunden. Du är självklart välkommen att kontakta oss vid eventuella frågor. Vill du synas med ett evenemang på skärmarna? Lägg till det i plats- & evenemangsdatabasen.