Forma ditt föräldraskap tillsammans med ambitiösa karriärsplaner

Förmiddagen den 23 januari håller F-gruppen Helsingborg i ett nytt event. Här träffar ni Karolina Wallin Brorsson, entreprenör, mamma och mitt i karriären, där Karolina kommer prata kring temat karriär, föräldraledighet och småbarnsliv. Ta gärna med ditt barn!

Karolina är VD på ProToSell AB, flerfaldig Gasell-företagare och starkt engagerad i frågor kring framtidens försäljning och entreprenörskap. Hon är också styrelseordförande i edtech-bolaget StudyBee, arbetar i styrelserna i Nyföretagarcentrum – Skåne Nordväst och StyrelseAkademien Skåne. Under tiden som Karolina har drivit företag har hon även blivit mamma till två barn och delar med sig av erfarenheter, fallgropar och tips på temat hur du kombinerar karriär och familjeliv – och dessutom hinner ta hand om dig själv!”

🌟 F-gruppen är till för dig som vill fortsätta din personlig utveckling under din föräldraledighet (pappa som mamma) och småbarnsåren. Inspireras av våra föreläsare, lär känna våra medlemmar och träffas i ett nytt kreativt sammanhang.

Har du frågor eller vill anmäla dig till vårt event mejla till helsingborg@f-gruppen.se

Datum/tidpunkt
Datum Tid

Adress: Bredgatan 11, Helsingborg

Besök webbplats Vägbeskrivning Visa på karta