fbpx

Flora och Hallonkvartetten Live@RumEtt

Denna onsdag får vi höra ljuva jazztoner från Hallonkvartetten och sköna covers från bandet Flora!

Facebooklänk: https://www.facebook.com/events/341884159775740/

Kvällen presenteras av RumEtts alldeles egna KulturCrew! KulturCrew är ett projekt för unga mellan 16-18 år som vill lära sig mer om arrangörskap, påverka och göra egna evenemang. De har varit med under flera av våra arrangemang samt gått kurser i marknadsföring, värdskap, ljudteknik mm och står för arrangemang och värdskap denna afton.

Hallonkvartetten

Hallonkvartetten är en nystartad svensk jazzgrupp som bildades på Skurups Folkhögskola och består av fyra goda vänner som spelat mycket tillsammans. Det utlovas förstklassig sång och träffsäker saxofon tillsammans med smakfulla gitarrlinjer och lyhört basspel.

Sång – Ella Cronberg
Tenorsaxofon – Isak Ingvarsson
Gitarr – Isaak Peyer
Kontrabas – Jakob Ulmestrand

Flora

Flora är ett nyligen bildat band med åtta tjejer från Mega Musik. Bandet bildades i hopp om att fler kvinnor skulle få ta plats i musikbranschen. I bandet har vi Alecs på trummor, Clara på keys och Clara på bas. Siri har vi på gitarr och sen fyra sångare, Emma, Hiba, Aurora och Mathilda. Flora har hittills spelat covers med kvinnor i fokus, men planerar att börja skriva egna låtar i framtiden.

Plats: RumEtt

Fri entré

Allt som sker i RumEtt produceras av, för och med målgruppen Unga Vuxna. Har du en idé som du vill genomföra? Kontakta oss så berättar vi mer!

Följ oss gärna på sociala medier
@RumEtt @DunkersRumett

Datum/tidpunkt
Datum Tid

Adress: Kungsgatan 11, Helsingborg

Besök webbplats Vägbeskrivning Visa på karta