fbpx

Come Along

Come Along! En fest med Al-Sununu kören i Helsingborg och konsert. Kom och lär dig mer om Al-Susnunu kören och ta chansen att gå med Musikerna Amir Trabulsi med vänner bjuder på musik med keyboard, buxuki, guitarr och sång. Det bjuds även på fika.

Kvällen arrangeras av Amir Trabulsi, en ung violinist från Syrien som till hösten börjar studera på Malmö musikhögskola. Amir skriver så här:

”Jag har spelat på fiol sen jag var 6 år gammal. Just nu jobbar jag med två band och Al-Sununu kören som ledare. Jag vill göra det här arrangemanget för att stötta barn och ungdomar och få alla att vara glada genom musiken. Att få folk att samlas tillsammans och ha det bra är det bästa som jag vet. Jag vill också nå flera ungdomar och få dem att börja i kören. Folk behöver träffas, folk behöver sjunga tillsammans och folk behöver våga träffas och stå bredvid varandra oavsett varifrån man kommer. Målet med denna kväll är att stötta barnen och ungdomarna som kommer. Vi vill nå alla och få dem att våga sjunga och spela musiken som de gillar. Vi vill gärna att folk ska träffas och ha det bra tillsammans och att få folk att komma in i samhället genom musiken och det de gillar.”

Plats: RumEtt

Fri entré

Datum/tidpunkt
Datum Tid

Adress: Kungsgatan 11, Helsingborg

Besök webbplats Vägbeskrivning Visa på karta