fbpx

Agila metoder för att synkronisera team och hjärnor!

Varmt välkommen till vårt första event om Agila och Lean:a metoder.

Agila metoder har börjar spridas utanför mjukvaru och IT-teamen och fler organisationer börjar upptäcka fördelarna med att arbeta efter- och organisera sig Agilt och Leant.

Resan att ställa om ett team eller en organisation är en upptäcktsfärd i uppenbara ”varför gjorde vi inte detta tidigare!?” och ”varför har vi inte tänkt på detta!?”.

Efter alla ”aha” upplevelser kommer också utmaningarna. Det tar tid att ställa om samt att försöka arbeta på ett helt nya sätt. Detta är en av anledningarna till att vi skapat The Agile Network in Southern Sweden. Att låta intresserade, nyfikna och drivna personer utbyta kunskaper och erfarenheter i arbetet med att implementera Agila och Lean:a metoder.

Vi är övertygade om att vi är i början på en arbetsmetod revolution, som är mer behövd än någonsin beroende på snabba utvecklingar inom digitalisering som inte är kompatibla med traditionella arbetsätt. Snabba svängningar i utvecklingen som påverkar alla marknader kräver Agila organisationer som snabbt kan möta konkurrensen.

Oavsett vilken typ av organisationer du tillhör så är vi övertygade om att Agila och Lean:a metoder är till omvälvande nytta och det är festligast och effektivast att utveckla dessa kompetenser tillsammans!

Än en gång, varmt välkommen till vårt första event!

 

Datum/tidpunkt
Datum Tid

Adress: Sjögatan 1, Helsingborg

Besök webbplats Vägbeskrivning Visa på karta