First Hotel Kärnan

First Hotel Kärnan ligger mitt i Helsingborgs City. Rakt över gatan finns tåg-, buss-, färje- och flygförbindelser. Bo på det perfekta läget i hjärtat av Helsingborg.

Vi är ett privatägt hotell med 51 rum och 98 bäddar som erbjuder ett varmt och harmoniskt boende med personlig service på bästa läge, mittemot centralstationen Knutpunkten.
Närmare tåg, buss, färjor och flygförbindelser kan man inte komma!

First Hotel Kärnan är ett gemytligt boende med hög service. Här finns det något för alla – njut av solen på vår innergård, ät eller drick något gott i vår ombonade biblioteksbar eller varför inte njuta av en stund i vår bastu. Vi har valt att göra varje rum personliga och vi erbjuder dig skön sömn i härliga sängar. Hos oss har du tillgång till Internet via trådlöstnätverk överallt i hela huset.

Hos oss är möten viktiga, små som stora, halv eller heldagkonferens, med eller utan övernattning.
På hotellet tar vi emot möten och konferenser från 2 till 25 personer. För större arrangemang samarbetar vi med ett par större anläggningar med ett par minuters promenad från oss.

Vi som arbetar här brinner för service där uppmärksamhet, omtanke och ett personligt ansvar ger kvalitet till våra gäster. Med personlig service, glad personal och omtanke blir ditt besök hos oss som om du var hemma!
Incheckning: Kl. 15.00
Utceckning: Kl. 11.00
Frukostservering: vardagar kl. 06.30-09.30
helger kl. 07.30-10.30

Vi hälsar Er Hjärtligt Välkommen till oss!

Telefon: +46 042120820

Adress: Järnvägsgatan 17, Helsingborg

Besök webbplats Vägbeskrivning Visa på karta