Evenemang


Den Stora Trädgårdsfesten

Välkommen till Den stora Trädgårdsfesten på Sofiero, som med 21 färgsprakande år bakom sig är ett av södra Sveriges populäraste trädgårdsevenemang. Här möter trädgårdsälskare, balkongfantaster och nyblivna trädgårdsägare de främsta trädgårdsexperterna och inspiratörerna.

Bondens egen marknad

Ni träffar regionens matproducenter och kan köpa fantastiska lokala råvaror.

W.A.S.P

I år firar bandet W.A.S.P 25 års jubileum med en världsturné.

Heldagssegling till Ven med skonaren Nina

Följ med på en heldagssegling till Ven, inklusive lunch och eftermiddagsfika.

Swedish Beach Tour

Sommarens hetaste tour med Sveriges beachvolleyelit. Missa inte chansen att se den svenska eliten göra upp om viktiga rankingpoäng och en topplacering på touren.

Rosdagar på Fredriksdal

Experter, kännare och fantaster samlas första helgen i juli under två dagar med rostema.

Soppteater

De flesta torsdagar under vintern kan du njuta av prima underhållning och välsmakande soppa i Stadsteaterns foajé.

Lakritsprovning- En smak av svart guld

Godis, magsårsmedel och hostmedicin. Piffig krydda i maten. Till och med bra för tänderna. Lakrits har vi ätit i 4 000 år och smaken är idag hetare än någonsin!

Världens största provning av svenska viner

Nu gör de svenska vingårdarna en gemensam satsning i Helsingborg där syftet är att lyfta fram de svenska vinerna så fler kan få prova den svenska vinstilen.

After worksegling med Skonaren Nina

Segla med kompisarna efter jobbet. Vi fixar chips och salta pinnar, ni tar med resten. En mycket populär segling där man vårdar sina vänner och lätt hittar nya. När vi kommer i land börjar nattlivet i Helsingborg.

Bryggerivisning

På Helsingborgs Bryggeri. Följ med på en rundvandring i bryggeriet. Lyssna till skånsk bryggarkultur, uppstarten, följ bryggprocessen och prova sortimentet.

Hotelliggaren

Ett hotell i London 1983. Karusellen snurrar på högvarv och den genuina farsens alla dråpliga kännetecken radar upp sig. Det är bäddat för sommarens största skrattcrescendo!

Text box item sample content